Neviem, koľkí z Vás si klikli aj ďalej z tohto blogu na stránku o službách SEOchat.sk… Ale tí, čo to spravili, zistili, že ponúkam onpage SEO report zadarmo. Pravdou to už dlho nebude, pretože promo akcia SEOchat.sk sa končí!

Máte posledné dva dni (teda do polnoci z 31. októbra na 1. november), aby ste sa na tento report prihlásili. Potom už bude možnosť získať podobný report len za poplatok. Zároveň berte ale na vedomie, že už teraz je čakacia doba na report zhruba dva týždne.

Táto služba nie je tak úplne zadarmo. Zadarmo sa myslí to, že je bez peňažnej náhrady a má len jedinú podmienku – umiestnenie odkazu na SEOchat.sk z vašej hlavnej stránky. Prebieha to zhruba tak, že majiteľ stránky pošle email na review@seochat.sk s informáciou o tom, kam umiestnil odkaz, aké kľúčové by poprípade chcel zamerať a s určitým časovým odstupom report obdrží.

Ak by som už teraz mal túto propagačnú akciu hodnotiť, povedal by som, že som takýto úspech neočakával. Doteraz som poslal asi 20 reportov a ďalších 20 čaká na odbavenie. Tí, čo o report žiadali, boli rôznej programátorskej a SEO úrovne, takže málokedy sa report dodržal na sto percent. Ale aj tak si všetci výrazne pomohli.

Dôvod, prečo sa táto akcia končí je, že už svoj cieľ splnila a že to už prosto časovo nestíham.

Komentáre

  • SEO

    02.11.2007 21:54

    Tybi gratulujem podarilo sa ti na klucove slov “SEO” skocit v google.sk na 8 miesto. Zzrak co 40 linkov urobia. Niekedy niektore veci v zivote sa oplati zdarma urobit.

    Odpovedať
  • tybi-admin

    04.11.2007 10:03

    SEOblog ďakujem… aktuálne je to už asi 7. miesto. Niekoľko odkazov ešte nie je zaindexovaných, takže to pravdepodobne ešte pôjde trochu hore.

    Samozrejme, ak by som chcel tak som tam na prvom mieste ihneď. Stačilo by stránku nalinkovať zo všetkých mojich predošlých projektov. Avšak myslím si, že nie je nič horšie ako prelinkovať svoje vlastné projekty… Preto som radšej použil túto metódu kupovania odkazov.

    Odpovedať
  • SEO

    04.11.2007 21:29

    Maš skusenosť že keď prelinkuješ svoje projekty sa Google dozvie. Ja poznam jedneho SEO vlka čo prelinkoval všetky svoje projekty a je na keywords v SERP na prvých miestach. Väčšina to robi že partneri: a kopa odkazov. Čo hovoríš na to ty?

    Odpovedať
  • tybi-admin

    04.11.2007 22:56

    No ani nejde o ten fakt, že prelinkuješ svoje vlastné projekty, ako o to, že málokedy sú tie projekty navzájom relevantné. Môže to byť veľmi ľahko kontraproduktívne. Inak zdá sa mi to, alebo hovoríš o sebe ;) ?

    Odpovedať
  • SEO

    05.11.2007 0:45

    Srdecny pozdrav Tybi,
    rad sa rozpravam s profikom. S tebou nikdy rec nestoji.
    Nie hovorim o inych napr. co som sledoval su to aj firmy N****rk, potom jeden nas spolocny znamy, potom mnohy partneri, mnohe blogy, mozno ty a mozno zeby aj ja ;-) ale aj ostatne brigady a seoforumi, soltesovci a iny ;-) ;-) SEO vlk Auuuu

    Odpovedať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *